Miért ajánljuk a saját márkás FOCUS víztolózárakat?

Főoldal / Víz és szennyvíz üzletág / Hírek / Miért ajánljuk a saját márkás FOCUS víztolózárakat?

Főoldal / Víz és szennyvíz üzletág / Hírek / Miért ajánljuk a saját márkás FOCUS víztolózárakat?

A FOCUS termékcsalád tagjai felhasználóink elvárásainak maximálisan megfelelnek.

Miért ajánljuk a saját márkás FOCUS víztolózárakat?

A FOCUS tolózárak előnyei

  • évtizedek alatt kiérlelődött konstrukció
  • gazdaságos és környezettudatos gyártástechnológia
  • a legmodernebb anyagfelhasználás

Az EUROFLOW legkorszerűbb termékeit a legjobb ár-érték arány mellett építheti be hálózatába, garantálva annak hosszútávú, biztonságos üzemeltetését. A FOCUS termékcsalád tagjai felhasználóink elvárásainak maximálisan megfelelnek.

A gyárban már ellenőrzött termékeket az Euroflow-hoz történt beérkezést követően saját, újbóli ellenőrzésnek vetettük alá. Így felhasználóinkhoz csak 100%-ban ellenőrzött, garantált minőségű termékek érkezhetnek. Mindezeken túl a hazai piacbevezetés során a Budapesti Műszaki Egyetem Vízgép Laboratórium (BME Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék) segítségével hidraulikus és mechanikus terheléses (fárasztó) vizsgálatokat is végeztünk kimagaslóan pozitív végeredménnyel.

Az érvényben levő magyarországi törvényi szabályozás szerint ivóvízzel érintkező termékeinket a területileg illetékes Kormányhivatal, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) nyilvántartásba vette. Minden termékünkhöz Teljesítmény-nyilatkozatot (D.o.P) adunk, melyben a termék műszaki tulajdonságait a gyártó részletesen szavatolja. Felhasználói igények alapján szükségessé válhat az öntvény felületek epoxy bevonatára vonatkozó GSK minősítés, valamint az ivóvízzel érintkező felületek esetén a DIN DVGW W270, vagy az azzal egyenértékű, WRc NSF BS6920 szerinti, a felületekre vonatkozó antibakteriális minősítés is. (A GSK előírásai nemcsak egyszerűen megfelelnek az idevágó nemzeti és nemzetközi szabványoknak, pl.: DIN 30677, hanem
jelentősen meghaladják azokat.)

Ezek a forgalmazáshoz elengedhetetlenül szükséges engedélyek minden FOCUS tolózár esetében rendelkezésre állnak.

A különböző kialakítású FOCUS tolózárak konstrukciója, gyártás és anyagtechnológiája tekintetében néhány alapelvből nem engedünk. Az öntvény alapanyag gömbgrafi tos öntöttvas (GGG40, vagy GGG50) epoxy bevonattal. A tömör gumi tömítések, vagy gumival bevont fém alkatrészek esetén a gumi minden esetben ivóvízre alkalmas gumikeverék, a bevonatolás pedig a teljes felületre kiterjedő vulkanizálással történik, a kúszó korrózió elkerülése érdekében.