Az EUROFLOW Zrt. 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő, az olaj, gáz, víz és szennyvíz iparágban működő, ipari és közműhálózatok építésénél, javításánál és karbantartásánál alkalmazott anyagokat és technológiákat forgalmazó kereskedelmi és mérnöki tanácsadó, a piac vezető cégei között található vállalkozás.

A vállalatot tulajdonosai 1995-ben alapították, de jogelődeinek köszönhetően története egészen 1989-ig nyúlik vissza. A folytonos fejlődés, tapasztalat szerzés és Partnereink felől érkező igények alapozták meg széles termékpalettánkat, kínálatunkat.

 

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk, az alábbi ágazatok tekintetében 1997 óta tevékenységünket az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek teljesítése mellett végezzük:

 

  • kereskedelem
  • műszaki tanácsadás

 

Munkatársaink magas szintű angol és/vagy német nyelvismerete kiváló érintkezési lehetőséget biztosít külföldi partnereinkkel is.

  

Mindazonáltal az EUROFLOW Zrt. tanácsadói tevékenysége nem ér véget ezen a ponton. Tekintettel a szállított termékkel kapcsolatos széleskörű technikai és mérnöki ismereteinkre, segíteni tudjuk az üzembe helyezés, tesztelés, illetve üzemi működés folyamatát, továbbá a karbantartási és javítási munkálatokat is! Mindezen lehetőségeket (a már említett mérnöki ismeretek mellett) a Budapesthez közeli, Magyarország egyik legforgalmasabb, az M7-es autópálya mellett lévő raktárunk is támogatja.

 

A EUROFLOW Zrt. alapelve, hogy versenyképes áron, a legkiválóbb minőségben kínálja megfelelő termékeit, szolgáltatásait! Amennyiben egy ügyfelünknek gáz, víz, vagy szennyvízipari területen bármilyen problémája merül fel, cégünk arra megfelelő, összetett megoldást nyújtson!

 

Az EUROFLOW Zrt. tevékenységének alapja az átfogó és gyümölcsöző kapcsolat a magyarországi víziközmű- és gázszolgáltatókkal, termékeink felhasználóival, és nem utolsó sorban a termékek külföldi gyártóival.

 

 

EUROFLOW Zrt.
Bojkó Gábor
Vezérigazgató