Bemutatjuk: KRAUSZ HYMAX GRIP univerzális húzásbiztos csőkötés

Főoldal / Víz és szennyvíz üzletág / Hírek / Bemutatjuk: KRAUSZ HYMAX GRIP univerzális húzásbiztos csőkötés

Főoldal / Víz és szennyvíz üzletág / Hírek / Bemutatjuk: KRAUSZ HYMAX GRIP univerzális húzásbiztos csőkötés

A KRAUSZ gyártmányú HYMAX GRIP® univerzális húzásbiztos csőkötés vitathatatlan műszaki előnyökkel rendelkezik versenytársaival szemben.

Bemutatjuk: KRAUSZ HYMAX GRIP univerzális húzásbiztos csőkötés

1., hidraulikus (közegnyomás által támogatott) csőpalásttömítés
mozgó csövek mozgás közbeni tömítése az idom teljes életciklusa során. A csőmozgások okai lehetnek talajsüllyedés és/vagy közlekedési terhelés.

2., kétrétegű csőpalást-tömítés
az idom befogadó képességének (toleranciájának) extra módon történő kiszélesítése, akár 54mm-re.

3., tokonként egy (extra nagy csőméretek esetén kettő) rögzítő csavar alkalmazása, amely csak a szerelési fázisban dolgozik, üzem közben a közegnyomás végzi a tömítést a szerelő még nehezített munkakörülmények között is felülről, könnyű hozzáféréssel dolgozhat, ezáltal munkája precízebb, megbízhatóbb lehet.

4., a húzásbiztosító elemeknek a csőpalástra merőleges, sugárirányú szorítása
és nem rántják meg (nem mozdítják meg) a csövet. Betoldásos, kiváltásos csőjavítás esetén a húzásbiztosító elemek nem csúsznak meg a csőpaláston.

Összefoglalásképpen elmondható, hogy mind a négy, fentebb részletezett műszaki előny és különlegesség EGYEDI ebben a gyártmánykategóriában, azaz nemzetközi szabadalommal védett a hidraulikus és kétrétegű tömítés, a felülről történő szerelési lehetőség, valamint a megcsúszás-mentes húzásbiztosítás is. Ezek azok a képességek, melyek egyedivé teszik a KRAUSZ gyártmányú HYMAX GRIP® univerzális húzásbiztos csőkötést.

További információk és műszaki adatlap.